qui som?
ESTUDI HÈLIX. Directors de projectes
Cesar Ignacio González Bertran - arquitecte

És arquitecte, especialitat d’urbanisme, per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (2004).

Des de l’any 2000 ha desenvolupat bona part de la seva activitat professional com a col·laborador  d’ESTUDI HÈLIX, empresa de la que és soci professional des de l’any 2011.

Actualment és el responsable de la coordinació d’equips d’informació urbanística i de serveis urbans, en l’elaboració de planejament urbanístic, i dirigeix projectes d’urbanisme i d’edificació.

Ha participat en més d’un centenar de processos de planejament urbanístic en diferents àmbits -principalment revisions i modificacions de POUMs i planejament derivat- coordinant els equips responsables d’elaborar els corresponents documents. Destaca especialment la seva participació en la redacció del Pla d’Ordenació Urbanística municipal i el Catàleg del Patrimoni Arquitectònic de Santa Margarida i els Monjos (2011).

També ha format part dels equips responsables de l’elaboració de plans especials de protecció i de treballs urbanístics per a la implantació d’equipaments.

S’ha especialitzat en l’anàlisi territorial en el marc de diferents plans i estudis, i ha participat en el desenvolupament de models d’anàlisi territorial.

És bon coneixedor de les xarxes de serveis urbans i compta amb una dilatada experiència de treballs en aquest àmbit, tant pel que fa a projectes de gestió tècnica, com d’anàlisi estratègica i desenvolupament.

Ha participat en diferents jornades i cursos de formació tècnica especialment adreçats a aprofundir en el disseny i la gestió dels diferents instruments de planejament urbanístic i al coneixement de noves tecnologies de la construcció.

Carrer del Comerç, 26 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) - Tel. +34 93 8171611 - Fax. +34 93 8173412 - E-mail helix@coac.cat
© Copyright 2024