qui som?
Col·laboradors habituals
Manuel Comas Olivella - enginyer industrial

És enginyer industrial per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona (1974).

Exerceix d’enginyer com a professional liberal des de 1974. Col·legiat al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. Actualment dirigeix un despatx d’enginyeria obert a Barcelona, carrer de Còrsega núm. 508-510.

Ha participat en l’equip redactor de plans d’ordenació urbanística municipal entre els quals destaquen: Avinyonet del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Gelida, Castellví de la Marca, Font-rubí i Sant Llorenç d’Hortons, la majoria dels quals en col·laboració amb ESTUDI HÈLIX.

Ha participat en l’equip redactor de nombrosos plans parcials urbanístics, plans de millora urbana i plans especials emplaçats als municipis de: Sant Esteve Sesrovires, Vilanova i la Geltrú, Torrelles de Foix, Sant Vicenç de Castellet, Olèrdola, Sant Llorenç d’Hortons, Torrelavit, Santa Oliva, les Cabanyes, Vilafranca del Penedès, Palamós, etc., molts dels quals en col·laboració amb ESTUDI HÈLIX.

És expert en serveis urbans i en la implantació d’instal·lacions en l’edificació. Ha redactat i dirigit nombrosos projectes d’urbanització d’abastament i de distribució d’aigua potable, d’enllumenat públic i de sanejament, així com les instal·lacions d’edificis residencials, industrials i d’equipament, especialment escoles, instituts, llars d’infants, biblioteques, pavellons i camps d’esport, i centres d’assistència primària.

Té una gran experiència en assistència i assessorament a corporacions locals. Entre els anys 1981 i 2008 ha desenvolupat les funcions d’enginyer municipal als ajuntaments de Gelida, l’Arboç del Penedès, Santa Oliva, Torrelles de Llobregat, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca i Torrelles de Foix.

Actualment desenvolupa funcions d’enginyer municipal de Santa Margarida i els Monjos, Subirats i Avinyonet del Penedès.

Carrer del Comerç, 26 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) - Tel. +34 93 8171611 - Fax. +34 93 8173412 - E-mail helix@coac.cat
© Copyright 2024