qui som?
Col·laboradors habituals
Nolac enginyers, SA

És una empresa d’enginyeria especialitzada en estructures d’edificació al servei d’arquitectes, entitats públiques, promotores i constructores, amb oficines obertes a Barcelona, carrer de València, 479.

Ofereix serveis integrals de consultoria d’estructures, tant per a edificis de nova construcció com per a la rehabilitació d’edificis antics. Igualment ofereix el servei d’assessorament per a la correcció de patologies en edificis existents.

Compta amb un equip de professionals especialitzats en el càlcul d’estructures, –alguns amb més de 30 anys d’experiència– els quals són experts en estructures d’acer i de formigó armat, en fonaments superficials, semiprofunds i profunds així com en murs de contenció, murs pantalla descendents i de pilons.

Té una àmplia experiència en el disseny, càlcul i direcció d’obra d’estructures d’edificis residencials i industrials; centres assistencials i esportius; aparcaments; esglésies, edificis religiosos i col·legis; hotels i edificis de serveis, etc. repartits per tota la geografia peninsular, pels arxipèlags canari i balear i per diversos països sud-americans i del nord d’Àfrica.

També ha desenvolupat nombrosos treballs d’obra civil especialment vinculada a projectes d’urbanització i obres públiques.

El desenvolupament de l’empresa està actualment centrat en els nous materials com alumini, els compòsits, fibra de carboni, kevlar, dynema, etc. que obren noves vies en el camp de les estructures així com en l’arquitectura neumàtica que ofereix àmplies possibilitats per a cobertes de grans espais.

Web: http://www.nolac-ingenieros.com/

Carrer del Comerç, 26 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) - Tel. +34 93 8171611 - Fax. +34 93 8173412 - E-mail helix@coac.cat
© Copyright 2024