notícies
Notícies
 
La Sala Goya de la Masia d'en Cabanyes ha estat dissenyada per l'Estudi Hèlix

Hèlix Arquitectes Associats va guanyar, el desembre passat, el Concurs per a la redacció i execució del Projecte museològic i museogràfic de la Sala Goya. Ara acabat el condicionament de la Sala a la Masia d’en Cabanyes, ja es poden contemplar els 12 gravats de Francisco de Goya de forma idònia.
   
Hèlix Arquitectes Associats, SLP té la credencial professional per liderar i participar activament en projectes d’edificació sostenible

Acreditació LEED Green Associate: La credencial de LEED Green Associate demostra una base sòlida i actualitzada en els principis de construcció i les pràctiques "Verdes".    
   
L’arquitecte Pere Marsé és autor, conjuntament amb d’altres, del llibre DES DEL CAMPANAR 5 ANYS, que ha estat publicat recentment

El proppassat dissabte 26 de maig es va presentar, al saló de la societat Foment Vilanoví, el llibre DES DEL CAMPANAR 5 ANYS, un recull d’articles publicats al setmanari Diari de Vilanova i la Geltrú a la secció Des del Campanar. Entre els autors del llibre que ara s’ha publicat, s’ha d’assenyalar la presència de Pere Marsé, soci de l’estudi Hèlix Arquitectes Associats.
   
ESTUDI HÈLIX i

A partir del mes de gener de 2012, ESTUDI HÈLIX i l’enginyeria ecoenergètica amb(Sol han iniciat una col·laboració destinada a recolzar-se tècnicament per poder formar un equip multidisciplinari d’enginyeria, arquitectura i urbanisme, capaç d’oferir les millors solucions integrades tant per al mercat català com en l’àmbit internacional.
   
Josep Soler Barceló és entrevistat a L’INFORMATIU DEL CAATEEB del mes de febrer de 2012 com a participant en el programa d’internacionalització professional al Brasil

http://www.apabcn.cat/
   
Estudi Hèlix posa a disposició dels amics de l’arquitectura 10 litografies de projectes arquitectònics històrics a Vilafranca del Penedès

L’agost de l’any 1991 Hèlix Produccions, iniciativa nascuda amb el suport d’Estudi Hèlix, va editar una carpeta amb 10 litografies de projectes arquitectònics originals que van ser redactats per aixecar-se a la ciutat de Vilafranca del Penedès.
   
VINSEUM, presidit per Josep Soler Barceló, un dels socis fundadors d’Estudi Hèlix, a la premsa internacional

Les qualitats de VINSEUM i l’intens treball de gestió i divulgació fet des de la direcció del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya ajuden a crear un equipament de referència internacional.
   
L’arquitecte Josep Soler Barceló, en la seva recent visita al Brasil, és entrevistat a la revista Construção Mercado

La periodista Pâmela Reis va entrevistar l’arquitecte Josep Soler Barceló per a la revista brasilenya Construção Mercado (www.construcaomercado.com.br) durant la visita  que l’arquitecte d’Estudi Hèlix va realitzar a finals del mes d’octubre al Brasil.
   
Estudi Hèlix signa un conveni de col·laboració amb l’empresa peruana TMASD S.A.C.

El passat mes de novembre de 2011 la Dra. Arquitecta Rocio Cacho Cruz, Gerent General de TMASD SAC i l’Arquitecte Josep Soler Barceló, Gerent d’Estudi Hèlix, SLP, van signar a la ciutat de Lima un conveni que estableix les bases i línies de treball conjuntes per a futures col·laboracions entre l’empresa peruana i l’empresa catalana.
   
Carrer del Comerç, 26 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) - Tel. +34 93 8171611 - Fax. +34 93 8173412 - E-mail helix@coac.cat
© Copyright 2024