notícies
Notícies
ESTUDI HÈLIX i


A partir del mes de gener de 2012, ESTUDI HÈLIX i l’enginyeria ecoenergètica amb(Sol han iniciat una col·laboració destinada a recolzar-se tècnicament per poder formar un equip multidisciplinari d’enginyeria, arquitectura i urbanisme, capaç d’oferir les millors solucions integrades tant per al mercat català com en l’àmbit internacional.

amb(Sol Enginyeria Ecoenergètica, SLP és una empresa pionera en l’àmbit de l’eficiència energètica i implementació de solucions ecoenergètiques per a organismes públics i empreses.Formada per un equip d’enginyers i arquitectes, amb(Sol ofereix solucions personalitzades basades en la excel·lència tècnica i ètica per la reducció de despeses i emissions de CO2.La col·laboració entre ESTUDI HÈLIX i amb(Sol permetrà introduir el vector ecoenergètic en qualsevol iniciativa on sigui necessari el planejament, la gestió urbanística, la urbanització o l’edificació, especialment aquelles iniciatives en què tots aquests processos conflueixen.

http://www.ambsol.com/index.jsp

Carrer del Comerç, 26 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) - Tel. +34 93 8171611 - Fax. +34 93 8173412 - E-mail helix@coac.cat
© Copyright 2021